Gravhunden chilli

Gravhunden Chilli

En lille Gravhund ved navn Chilli skulle drægtighedsscannes på klinikken i Grenå. Ejer var meget spændt for det var første gang hendes hund skulle have hvalpe.

Chilli blev scannet og derinde lå de dejligste små hvalpe og hyggede sig. Der var en hvalp der skilte sig ud fra flokken, den lignede fuldstændig en lille vingummibamse!

Mon drægtige hunde, ligesom mennesker, kan få mærkelige madvaner? I så fald må lille Chilli have været et smut i Haribo posen.

Den 17.02.12 fødte Chilli ved kejsersnit 4 små hvalpe, som vi var så heldige at få lov, at hilse på. De blev stolt vist frem til kollegaerne her på klinikken i Grenå.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®