Ledige stillinger

Jobopslag

Dyrlægegruppen Østdjursland søger en autoriseret veterinærsygeplejerske til fast 37 timers stilling i Grenaa.

Vi har travlt i Grenaa og fordi vi løber så stærkt søger vi nu endnu en VSP til opstart 1/3 2019 eller snarest derefter.

Grenå Dyrehospital er i stor vækst og vi har travlt. Vi laver stort set alle operationer selv og har derfor en del nyere udstyr, så som 2 anæstesiapparater og moderne overvågning. Vi har lækkert tandudstyr og digital tandrøntgen, så er der interesse for tænder er der også muligheder her. Vi investerede for få år siden i helt nyt røntgen udstyr og en ny operationsstue. Alt i alt har klinikken fede muligheder for at udvikle sig, uanset hvilket område du kunne interessere dig for.

På klinikken er der 3 dyrlæger og 2 VSPer og i Ebeltoft er der endnu en dyrlæge og VSP. Tonen i teamet er humoristisk og kommunikation vægtes højt, hvorfor der også ofte er personalemøde, så alt kan blive vendt. Desuden spiser vi frokost sammen hver dag og får på den måde lige set hinanden i øjnene og snakket dagen igennem samtidig.

Vi har i Dyrlægegruppen også en klinik i Ebeltoft, hvor det ikke kan udelukkes, at du også kan komme til at skulle hjælpe til nogle gange. Begge klinikker bruger Novasoft Vetvision, men det er ikke et krav, at du kender systemet – det skal vi nok få lært dig.

Er Grenaa ikke langt væk? Nej. Det tager 45 min. fra Aarhus og når letbanen engang kører, kommer den til at holde stort set lige foran døren herude.

Vi søger en som kan tage fat og løse de opgaver, som en arbejdsdag nu måtte bringe. Kunne stillingen have interesse for dig? Uanset om du har erfaring eller er nyuddannet, så send os en ansøgning! 

Har du spørgsmål vdr. stillingen, så ring gerne på 70 23 49 99 eller send en ansøgning på dyrlaegegruppen@sundedyr.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat