Dyrlægegruppen Østdjurslands ydelser

Viden og behandling:
Hos dyrlægegruppen bestræber vi os på en løbende opdatering af nyeste viden og behandlingsformer, for at kunne tilbyde en så god og faglig behandling som muligt. Derfor deltager personalegruppen jævnligt i forskellige kurser og efteruddannelsesområder. Dette både indenlands og i udlandet. Den konstante bestræbelse på udvikling giver en rigtig god dynamik i Dyrlægegruppen Østdjursland, til gavn for vores kunder og de kære dyr.

Digital røntgenoptagelse:
Den nye tekniske udvikling går meget hurtigt, hvilket blandt andet kan ses i Dyrlægegruppens investering i to digitale røntgen anlæg. Et til de almindelige optagelser, og et specialdesignet til tand og mundhuleoptagelse. Dette foregår på vores afdeling i Grenå.

Scanning:
Ultralydsundersøgelse af brysthule, bughule og andre vævsstrukturer.

Operationsovervågning:
Alle dyr til operationer tilsluttes diverse overvågningsudstyr, der under hele operationen konstant kontrolleres af narkosesygeplejersken.

Tandbehandling:
Tandrensning, tandpudsning og anden tandbehandling

Laserbehandling:
Sidste nye tiltag er investering i nyudviklet og meget behandlingseffektiv laserapparat. Dette foregår på vores afdeling i Grenå.

 

Dette er blot et lille udpluk at de behandlingstilbud som Dyrlægegruppen tilbyder.

Venlig hilsen Dyrlægegruppen Østdjursland A/S

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.