Ydelser

Dyrlægegruppen Østdjurslands ydelser

Viden og behandling:
Hos dyrlægegruppen bestræber vi os på en løbende opdatering af nyeste viden og behandlingsformer, for at kunne tilbyde en så god og faglig behandling som muligt. Derfor deltager personalegruppen jævnligt i forskellige kurser og efteruddannelsesområder. Dette både indenlands og i udlandet. Den konstante bestræbelse på udvikling giver en rigtig god dynamik i Dyrlægegruppen Østdjursland, til gavn for vores kunder og de kære dyr.

Digital røntgenoptagelse:
Den nye tekniske udvikling går meget hurtigt, hvilket blandt andet kan ses i Dyrlægegruppens investering i to digitale røntgen anlæg. Et til de almindelige optagelser, og et specialdesignet til tand og mundhuleoptagelse. Dette foregår på vores afdeling i Grenå.

Scanning:
Ultralydsundersøgelse af brysthule, bughule og andre vævsstrukturer.

Operationsovervågning:
Alle dyr til operationer tilsluttes diverse overvågningsudstyr, der under hele operationen konstant kontrolleres af narkosesygeplejersken.

Tandbehandling:
Tandrensning, tandpudsning og anden tandbehandling

Laserbehandling:
Sidste nye tiltag er investering i nyudviklet og meget behandlingseffektiv laserapparat. Dette foregår på vores afdeling i Grenå.

Massage og genoptræning:                                                                                                                                                                 Vores Vores veterinærsygeplejerske, Camilla, er i gang med at tage uddannelsen som hunde og kattemassør og vi kan derfor tilbyde ganganalyse, massage og genoptræning.

Dette er blot et lille udpluk at de behandlingstilbud som Dyrlægegruppen tilbyder.

Venlig hilsen Dyrlægegruppen Østdjursland A/S

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Abonner på tryghed til din bedste ven

AniPlan er et abonnement på forebyggende pleje og sundhed. Dit kæledyr sikres fx regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. 
Du får mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat